Rebelleer mee met je portemonnee!

Rebelleer mee met je portemonnee!

De crisis is NU en actie MOET

Daarom strijdt Extinction Rebellion iedere dag voor klimaatrechtvaardigheid. Niet iedereen heeft tijd om fysiek mee te doen aan acties of aan het organiseren van onze beweging, en dat begrijpen we. Mocht je toch willen helpen, dan kan je ook rebelleren met je portemonnee in de vorm van een donatie! Actievoeren is duur, dus we kunnen jouw hulp de komende tijd ontzettend goed gebruiken. Met een structurele maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige bijdrage help jij ons om nóg grotere en impactvollere acties voor het klimaat te organiseren.

Jouw bijdrage maakt een enorm verschil

Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van de vrijgevigheid van onze donateurs. Omdat we volledig worden gerund door vrijwilligers die onvermoeibaar doorwerken, hebben we nauwelijks overheadkosten. Dit betekent dat jouw bijdrage direct wordt gebruikt voor het organiseren en mogelijk maken van effectieve acties en een rechtvaardige en groenere wereld. Overweeg daarom om ons structureel te steunen, met een bedrag naar keuze. Met jouw gift kunnen wij een solide basis van inkomen bewerkstelligen en beter vooruit plannen. 

Draag in 2022 bij aan een leefbare planeet 

Elke donatie, hoe klein ook, is van vitaal belang en wordt door ons zeer op prijs gesteld. Door te doneren help je ons actie te voeren, voor jou, voor je kinderen en voor een leefbare planeet. Laat dit jaar echt iets betekenen. Steun de opstand en rebelleer mee met je portemonnee! De tijd dringt.

Alle donaties worden beheerd door Stichting Vrienden van XR, een CBF erkend goed doel. Via deze link vind je gedetailleerde informatie over waar jouw bijdrage voor wordt gebruikt.

 

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer