Rebelleer mee met je portemonnee!

Rebelleer mee met je portemonnee!

De crisis is NU en actie MOET

Extinction Rebellion strijdt voor klimaatrechtvaardigheid voor iedereen, omdat het keihard nodig is! We begrijpen dat niet iedereen tijd en ruimte heeft om actie te voeren. Gelukkig kun je ook helpen door te rebelleren met je portemonnee. Actievoeren is duur, we kunnen jouw donatie ontzettend goed gebruiken. Met een maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige bijdrage help jij ons om nóg indrukwekkender acties voor het klimaat te organiseren.

Jouw bijdrage maakt een enorm verschil

Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van de vrijgevigheid van onze donateurs. Omdat we volledig worden gerund door vrijwilligers die onvermoeibaar doorwerken, hebben we nauwelijks overheadkosten. Dit betekent dat jouw bijdrage direct wordt gebruikt voor het organiseren en mogelijk maken van effectieve acties en een rechtvaardige en groenere wereld. Overweeg daarom ons structureel te steunen! Jouw gift zorgt voor een voorspelbaar inkomen, waardoor we beter vooruit kunnen plannen. 

Draag in 2023 bij aan een leefbare planeet 

Jouw donatie helpt ons actie te voeren, voor jou, voor je kinderen en voor iedereen op aarde. Laat dit jaar iets betekenen.

Wil je ons voor langere tijd financieel steunen, overweeg dan om te schenken met belastingvoordeel! Ga naar deze pagina voor meer informatie over Periodiek Schenken

Steun de opstand en rebelleer mee met je portemonnee! De tijd dringt.

Alle donaties worden beheerd door Stichting Vrienden van XR, een CBF erkend goed doel. Via deze link vind je gedetailleerde informatie over waar jouw bijdrage naartoe gaat en over de verschillende mogelijkheden om te doneren.

Wil je naast rebelleren met de portemonnee ook actief worden? Neem dan een kijkje op onze evenementenpagina voor een bijeenkomst, lezing of training en neem contact op met een lokale groep bij jou in de buurt via deze link


                                                                                                                                                                                                                
    

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer