Wij willen gerechtigheid. Help mee met een donatie

Wij willen gerechtigheid. Help mee met een donatie

Wij zijn solidair met de Just Oil Activisten die keihard veroordeeld werden, omdat ze aandacht te vragen voor de onbestrafte klimaatmisdaden door de fossiele industrie. Maanden celstraf terwijl klimaatcriminelen van bedrijven als Shell, BP en Total Energies vrij rond lopen met bloed aan hun handen.

Door middel van deze actie werd opgeroepen om de schoonheid van de aarde en natuurlijke wereld net zo te beschermen als kunst.
Mensen komen op voor kunst, spreken hun verontwaardiging uit bij de achteloze ‘vernieling’ van deze schoonheid. De vraag van deze activisten is: waar is deze emotie, deze stellingname, deze roep om voorzorg, telkens als we geconfronteerd worden met de tragische gevolgen van klimaat- en ecologische crisis?

Ze trokken maximale aandacht voor de grootste bedreiging van onze manier van leven. En dat zonder geweld tegen mensen of noemenswaardige schade aan voorwerpen.

Wij zijn ontzet over de veroordeling en vinden het een bespotting van gerechtigheid en vrezen dat als deze veroordeling niet aangevochten wordt het een voorbeeld zal zijn voor de vervolging van rebellen die in de toekomst zullen actievoeren.

Het is daarom van groot belang dat de activisten in hoger beroep gaan, de juridische kosten hiervan worden geschat op 3000,-

Wij willen hen graag helpen, wij willen gerechtigheid. Help je mee?

Alvast ontzettend bedankt


Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer