Steun XR Groningen

Steun XR Groningen

XR Groningen is onderdeel van XR Nederland, wij bestaan voor alle rebellen in het Noorden. Wij organiseren lokale acties, activiteiten en trainingen en ondersteunen onze mede rebellen in Drenthe en Friesland. Ook organiseren wij voor de Noorderlijke rebellen deelname aan landelijke acties zodat wij samen sterk staan.
We eten een paar keer per maand in klimaatcafe De Klaproos, de donaties voor het eten en alles wat je verder kwijt kan wordt gebruikt om de huur en andere kosten voor trainingen en acties te betalen.

Donatiesuggestie: doneer 15 per maand en eet dan twee keer lekker mee! Maak daarvoor een automatische incasso aan via dit formulier.

Want, ook met je portemonnee rebelleer je mee!

Jouw bijdrage maakt een enorm verschil

Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van de vrijgevigheid van onze donateurs. Omdat we volledig worden gerund door vrijwilligers die onvermoeibaar doorwerken, hebben we nauwelijks overheadkosten. Dit betekent dat jouw bijdrage direct wordt gebruikt voor het organiseren en mogelijk maken van effectieve acties en een rechtvaardige en groenere wereld. Overweeg daarom ons structureel te steunen! Jouw gift zorgt voor een voorspelbaar inkomen, waardoor we beter vooruit kunnen plannen.

Alle donaties worden beheerd door Stichting Vrienden van XR, een CBF erkend goed doel. Via deze link vind je gedetailleerde informatie over waar jouw bijdrage naartoe gaat.


Wil je naast rebelleren met de portemonnee ook actief worden? Mail dan xrgroningen@protonmail.com of welcome@extinctionrebellion.nl


Alvast ontzettend bedankt en wie weet tot ziens in klimaatcafe De Klaproos!

Klimaatcafe De Klaproos
Klaprooslaan 13B
9713SH Groningen


Note: The chosen amount is automatically debited from your account every year. Note: The chosen amount is automatically debited from your account every month.

Our Terms and Conditions & Privacy Statement apply to our services.

You will pay €0 in total.

Your privacy is guaranteed. Read more